divendres, 29 de juliol del 2011

EL PERQUÈ D'AQUEST BLOC
Un dels misteris que han atrapat més la imaginació d'historiadors, d'amants dels enigmes, de lectors i de curiosos ha estat des de temps immemoriable un tresor que ningú ha trobat.

Es tracta de l'enigmàtic tresor del Temple de Salomó, aquell que els cavallers del Temple, expulsats de Jerusalem, van portar i amagar en algun lloc del continent europeu.

S'ha escrit molt sobre aquesta història.

En ella s'hi barregen religions perdudes com els càtars, nobles cavallers de les ordes del Temple i de Sant Joan, enigmes sobre l'estirp mateixa de Jesucrist i la seva tomba, tresors trobats per un capellà al sud de França ...

Molts han buscat aquest tresor i molts han escrits hipòtesis sobre el que és i el que significa.

Aquest bloc pretén explicar una d'aquestes recerques.

Un treball exhaustiu fet sobre el terreny mateix, seguint els documents, els llocs i les pistes que ens han deixa per a definir una nova ruta de recerca, la que ens portarà a una nova fita que fins ara ens era desconeguda: l'existència mateixa del tresor del Temple en terres molt properes.

Volem explicar-vos i demostrar-vos la possible existència del gran tresor aquí mateix, a Catalunya.

El Sant Graal està molt aprop nostre!.

1 comentari:

  1. És una desgràcia que aquest bloc no hagi tingut més duració. Fa temps que jo també en segueixo la pista del Graal, però només com a recerca interior i espiritual.

    Si vols, ens podem posar en contacte:


    j.sanchezplanas@gmail.com

    ResponElimina